Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Salsa med Mambo Compañeros og Vang Musikforening

23rd September 2017 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Salsa med Mambo Compañeros og Vang Musikforening

Her blir det fengende latinamerikanske rytmer og full trøkk.

Sted:  Kirsten Flagstad-salen
Dato:  Lørdag: 23. september
Tid:     Kl. 18:00

KJØP BILLETT

MAMBO COMPAÑEROS er et salsaband med base i Trondheim. Bandet har i løpet av sin snart 20-årige historie gjennomført over 500 spillejobber over hele Skandinavia. Med sin eksotiske og energifylte salsa-musikk har Mambo Compañeros blitt en publikumsfavoritt på en rekke store festivaler.

Mambo Compañeros spiller utelukkende musikk i salsa/tropical sjangeren. Dvs. musikk fra Cuba og Karibia, slik som Mambo, Cha-cha, Rumba, Bolero og Merengue. Repertoaret består både av typisk dansebare salsalåter, og av mere jazzpregede instrumental-låter. Med andre ord, et band både å danse og lytte til.

Mambo Compañeros består av Alexander Fernandez, Luisón Medina Capote, Morten Huuse, Kjetil Sandnes, Kåre Kolve, Morten Schrøder, Magnus Forsberg og Bjørnar Søreng.
VANG MUSIKFORENING
Vang Musikforening er 122 år i år og er Hamars eldste korps. Korpset driver meget allsidig, og vi har det hyggelig sammen både på øvelse, ut på tur, på konserter eller konkurranser. Hver tirsdag øver korpset på Disen Kulturverksted, det er ca 60 musikanter i alderen 17 og oppover, men vi har plass til flere musikanter.

Siden høsten 2015 har vi hatt en eventyrlig vekst i medlemsmassen, men vi har plass til flere.
TROND EKLUND JOHANSEN – dirigent for Vang Musikforening
Trond er Vang Musikforening sin faste dirigent. Han har vært daglig leder i Hedmark og Oppland Musikkråd siden 1996. Før det var han musikkskolerektor i Førde kommune. Han har sin utdannelse fra Universitetet i Oslo, Bergen Musikkonservatorium og Sogndal lærerhøgskole. Han har basstrombone som sitt instrument. Trond er en målbevisst mann som møter godt forberedt på øvelse hver tirsdag.
Han har mye energi og godt humør som smitter.

Arrangør: Vang Musikforening

Organiser

Vang Musikforening

Venue

Hamar kulturhus
Torggata 100
Hamar, 2317 Norway
+ Google Map
Phone:
62 56 18 50